Pachet funerar spital CLASIC

2,490 lei
Pret pachet 2490 lei
Ajutor inmormantare 7567 lei
Pretul pachetului este acoperit integral de ajutorul de inmormantare.Diferenta ramane familei. 5077 lei

Sicriu si cruce

  • Sicriu echipat complet (lemn brad/plop)
  • Cruce lemn inscriptionata

Servicii

  • Preluarea persoanei decedate de la spital
  • Manipulare sicriu
  • Transport sicriu la capela
  • Depunere la capela

Descriere

Acest pachet funerar pentru spital contine un sicriu ce face parte din gama economica. Este confectionat din pal, realizat in 6 colturi avand un finisaj lucios si un model sculptat atat pe lateralul sicriului cat si pe capac. Sicriul este complet echipat cu lenjerie din saten, manere cu insertii metalice, suruburi si crucifix ce ii ofera un plus de eleganta

Crucea din lemn inscriptionata este aleasa in concordanta cu sicriul si are un rol esential in obiceiurile de inmormantare, de la pozitionarea acesteia in raport cu decedatul, purtarea crucii pe drumul catre biserica si cimitir pana la asezarea finala la capatul mormantului.

Acest pachet funerar spital Brasov presupune preluare decedati spital Brasov precum si alte servicii funerare necesare ulterior, cum ar fi manipularea sicriului, transportul si depunerea acestuia la capela.

In mod normal serviciile de constatare a decesului, imbalsamare, toaletare si imbracare a decedatilor se efectueaza de personalul de la morga spitalului, aceste servicii fiind acoperite ca si costuri de asigurarea de sanatate, de aceea serviciile oferite incluse in pachet incep cu preluarea de la spital. In cazul in care spitalele nu ofera aceste servicii apartinatorilor, va puteti orienta catre pachetele funerare domiciliu, unde aceste servicii sunt incluse.

Phone icon
APELEAZĂ NON-STOP